Αναβάθμιση

Αναβαθμίσεις σε PC και σε Laptop. Αναβαθμίζουμε πάντοτε με βάση το συμφέρον και το τι συμφέρει να αναβαθμίσουμε, αν χρειάζεται, hardware (π.χ. μνήμη RAM) αλλά και το λειτουργικό σύστημα (π.χ. Windows).

 

Οι πιο βασικές και συχνές αναβαθμίσεις είναι η εγκατάσταση σκληρού δίσκου μεγαλύτερης χωρητικότητας με περισσότερο ελεύθερο χώρο για την αποθήκευση δεδομένων, η προσθήκη μνήμης RAM για την αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή, η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών ώστε να υποστηρίζει τα πιο σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια και τα πιο απαιτητικά renderings, και η προσθήκη καρτών επέκτασης όπως κάρτας ήχου ή περισσότερων θυρών στην μητρική κάρτα (USB 3.0, e-SATA κ.λπ.).

 

Αναβάθμιση PC Laptop
central processing unit αναβάθμιση επεξεργαστή
random access memory αναβάθμιση μνήμης RAM
solid state drive αναβάθμιση σκληρού δίσκου
graphics card αναβάθμιση κάρτας γραφικών ?
tower fan αερόψυξη (ανεμιστήρες) και υδρόψυξη ?
basic input/output system αναβάθμιση λογισμικού BIOS / UEFI

 

 

 

Πέρα από την αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματός σας μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την αγορά ή σύνθεση ενός νέου υπολογιστή. Συνεχίστε την ανάγνωση στην αγορά και τη σύνθεση υπολογιστή.

★ Αγορά υπολογιστή

Σας βοηθάμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή αγορά υπολογιστή, είτε χρειάζεστε επιτραπέζιο υπολογιστή (desktop) είτε laptop είτε κάποιας άλλης μορφής υπολογιστή. Για όλες τις ‘υπολογιστικές’ σας ανάγκες μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς!

Για αγορά λάπτοπ προτείνουμε τους εξής κατασκευαστές:

 

Εταιρεία Χώρα
Dell / Alienware, HP, Microsoft (Surface), EVGA, Razer, Velocity Micro, Digital Storm, Falcon Northwest, CyberPowerPC και CybertronPC Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
MSI, Gigabyte / AORUS, Asus και Acer Ταϊβάν
Samsung, LG Νότια Κορέα
Lenovo Κίνα
Fujitsu, Panasonic, Toshiba, Sony Ιαπωνία

 

★ Σύνθεση υπολογιστή

Στο Computer Gate χτίζουμε μαζί το PC σας κομμάτι – κομμάτι!

 

Φτιάχνουμε το PC που θέλει ο πελάτης με τα χρήματα που διαθέτει. Πάντα σε συνεννόηση μαζί σας επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά για τον υπολογιστή, τις ανάγκες και την τσέπη σας. Εσείς μας λέτε το ποσό και εμείς σας προτείνουμε και διαλέγουμε μαζί σας το καλύτερο προϊόν/κομμάτι που μπορεί να μπει μέσα στο κουτί.

Διαλέγουμε αρχικά το κουτί της κεντρικής σας μονάδας και ένα ένα τα απαραίτητα κομμάτια του υπολογιστή, και έπειτα όλο το επιπλέον hardware που χρειάζεστε, το λειτουργικό σύστημα και λογισμικό, καθώς και περιφερειακές συσκευές. Το σημαντικότερο κομμάτι φυσικά είναι η μητρική κάρτα την οποία θα επιλέξουμε μαζί από κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι MSI, Gigabyte, Asus, και Asrock.

✓ Aπαραίτητα κομμάτια:

– Κουτί
– Μητρική Κάρτα
– Τροφοδοτικό
– Επεξεργαστής
– Μνήμες RAM
– Σκληρός Δίσκος (HDD/SSHD/SSD)

 

✪ Eπιπλέον hardware:

– Ψύκτρες & Ανεμιστήρες
– Κάρτες Γραφικών
– Κάρτα Ήχου
– Κάρτες Δικτύου & Adapters
– Κάρτες USB (PCI-Express)
– Οπτικά Μέσα (CD/DVD/Blu-Ray)

 

✪ Software:

– Λειτουργικό Σύστημα
– Drivers
– Antivirus
– Microsoft Office, ACDSee Pro κ.α.

 

✪ Συσκευές & Περιφερειακά:

– Οθόνη
– Ποντίκι
– Πληκτρολόγιο
– Ηχεία
– UPS
– Πολύπριζα
– Aντάπτορες wifi
– Aντάπτορες bluetooth

 

★ Ειδικές κατασκευές

Δίνουμε μοναδική εμφάνιση και στυλ στην κεντρική σας μονάδα. Χαράζουμε το σχέδιο της αρεσκείας σας, κάνουμε τον υπολογιστή σας να ανοίγει με τηλεκοντρόλ και βάζουμε φώτα που κάνουν τον υπολογιστή σας να ξεχωρίζει! Οι ειδικές κατασκευές μας (tower modifications) περιλαμβάνουν:

– plexiglass

– κόψιμο του κουτιού (case modding)

– ρυθμιστικά κουμπιά για ανεμιστήρες

– LED φωτισμός

– τηλεκοντρόλ

tower modification

Zalman GS1000 Case Mod

★ Εγκατάσταση υδρόψυξης

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων υδρόψυξης στον υπολογιστή σας.

 

Τα πλεονεκτήματα της υδρόψυξης σε σχέση με τη συμβατική αερόψυξη εντοπίζονται σε 3 σημεία.

i) Πρώτον, το νερό είναι πολύ καλύτερος αγωγός της θερμότητας από τον αέρα, το οποίο σημαίνει ότι απορροφά γρηγορότερα τη θερμότητα αλλά και την εκλύει γρηγορότερα όταν αυτό χρειαστεί.

ii) Δεύτερον, με τη χρήση υδρόψυξης μεταφέρουμε τη θερμότητα από τα εξαρτήματα στο radiator (ψυγείο) το οποίο στη συνέχεια απελευθερώνει τη θερμότητα στο περιβάλλον.
Με τον τρόπο αυτό η θερμότητα μπορεί να απορροφηθεί πιο αποτελεσματικά από το σύστημα, μιας και το radiator μπορεί να είναι εκτός του κουτιού ή τοποθετημένο να διώχνει τη θερμότητα στο περιβάλλον (π.χ. τοποθετημένο στην οροφή του κουτιού).
Η αερόψυξη θα απελευθερώσει τη θερμότητα απευθείας στον αέρα, ο οποίος παραμένει παγιδευμένος στο εσωτερικό του κουτιού. Έτσι κάθε εξάρτημα θερμαίνεται περισσότερο, ειδικότερα σε κουτιά χωρίς καλή ροή αέρα.

 

iii) Τρίτον, συνήθως τα υδρόψυκτα συστήματα δεν απαιτούν πολύστροφους ανεμιστήρες (ορισμένες δε υλοποιήσεις δεν χρησιμοποιούν καθόλου ανεμιστήρες) οπότε ο θόρυβος μειώνεται στο ελάχιστο.

Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 210 94.84.121